L'EQUIP

QUI SOM

Meraclic és un equip format pel Manel, la Júlia, el Mikel i l’Alex, emprenedors de diferents àmbits, que han creat aquest projecte cooperatiu. Tots quatre tenen molta experiència personal i en equip.

Meraclic som quatre cervells, per això funcionem tan bé. Quan ens presenten un projecte, ja sigui gran o petit, bàsic o complex, tot l’equip presenta la seva forma de pensar, sentir, veure, analitzar i comprendre el projecte. Per això, podem oferir a cadascun dels nostres clients una experiència única i de qualitat.

Sabem que Meraclic pot arribar fins on els nostres clients necessitin. I com que som inconformistes de mena, ens envoltem de col·laboradors experts en els seus àmbits: comunicació, màrqueting digital i, fins i tot, producció tèxtil.

EL NOM

MERACLIC

Tens curiositat per saber d’on ve el nostre nom?

És una barreja entre l’adjectiu castellà “mero, -a”, que significa “pur”, el nom grec “meraki”, que vol dir fer les coses amb passió, i el substantiu “clic”, perquè ens dediquem al món dels ordinadors. Tot això ens du al que som: una barreja estranya però pura, on fem les coses amb passió i ganes, perquè tothom n’estigui content.

ALEX BALDUZ

Integrador de sistemes i gestor de botigues en línia

Informàtic, perfeccionista i tot un pencaire. No s’encén l’ordinador? Truca’l. Vols un ordinador nou? Ja saps a qui trucar. Encara no t’ha arribat la comanda? L’Alex s’encarrega de saber on és, tot i que probablement ja t’ha contactat. De muntar ordinadors i preparar comandes, en sap un niu. Potser no porta un bolígraf sempre al damunt, però sí un tornavís.

 

alex@meraclic.com

JÚLIA RAMÍREZ

Traductora i revisora

És la més petita i la que sempre et corregeix, tant és si parles o escrius. Li va agradar tant que ara es dedica a això: és redactora, correctora i traductora. Oi que a ningú li agrada trobar faltes d’ortografia en una web, ni tenir un text genèric que el descrigui? S’encarrega que tots els continguts de la web siguin meravellosos, personalitzats i sense cap error, en tants idiomes com calgui.

 

julia@meraclic.com

MANEL RIOL

Programador web i consultor SEO

Quan se li fica una cosa al cap, no para fins que ho aconsegueix. És programador poliglot (PHP, HTML, CSS, JavaScript, entre d’altres). De vegades, els humans “no programadors” no l’entenem del tot, però tots els projectes li queden genial.

 

manel@meraclic.com