INTEGRAL

SOM EL QUE ET CAL

Som una navalla suïssa, un “tot en un” de qualitat.

Contacta amb nosaltres i ho organitzarem tot segons les teves necessitats i desitjos.

A MIDA

CONSTRUÏM ELS TEUS PROJECTES

Prenem les mides del teu negoci o projecte i en creem uns plànols personalitzats i adaptats a les teves necessitats.

 

AGÈNCIA DE COMUNICACIÓ

ARRIBA AL TEU OBJECTIU

Ho podem dir més alt, però no més clar.

Dona una imatge perfecta per a captar l’atenció del teu públic.

DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB

GESTIÓ DE BOTIGUES EN LÍNIA

DISSENY GRÀFIC

TRADUCCIÓ I
REDACCIÓ DE CONTINGUT

SISTEMES INFORMÀTICS I XARXES

MÀRQUETING DIGITAL

DISSENY WEB

NO TOT ÉS CODI

La nostra missió és fer que la teva vida sigui més fàcil.

Ens encarreguem de donar-te totes les eines necessàries perquè la teva pàgina web i els teus projectes siguin tot un èxit i que puguis gestionar-ne tu mateix les eines i els continguts.

DISSENY WEB

Dissenyem i programem la teva web.

Analitzem i seleccionem la millor opció per al teu projecte o negoci. Des de programació de zero fins a pàgines WordPress adaptades al que necessites. Donem forma i sentit a la teva web perquè sigui intuïtiva i manejable per a tothom.

MANTENIMENT WEB

Mantenim la teva pàgina actualitzada. Ens encarreguem de col·locar-ne els continguts, els productes, els serveis, els sliders i les imatges. A més, si et cal assistència, vigilar la velocitat, mantenir-la actualitzada o que hi siguem si passa alguna cosa, nosaltres ens n’encarreguem!

APLICACIONS WEB I MÒBIL

Dissenyem i programem aplicacions mòbil i web personalitzades i adaptades al que et calgui.

WEBS A MIDA

Programem mòduls i aplicacions personalitzades per a la teva pàgina. Necessites aplicacions específiques? Connectar aplicacions? Automatitzacions? Alguna cosa única? Creem tot el que calgui.

TUTORIALS I ASSISTÈNCIA

Creem la teva pàgina d’usuari on tindràs tutorials en línia sempre disponibles. T’ensenyem tot el que necessita la teva web per mantenir-ne els continguts. A més, inclou un sistema d’assistència amb tiquets perquè puguis contactar-nos. Gestiona incidències, dubtes, suggeriments, inclusions… De tot!

SEGURETAT

Has patit atacs? El servidor té un virus? Preveiem i netegem les pàgines perquè no tinguin cap virus, programari maliciós ni atacs. Si tens la pàgina infectada, la recuperem i la curem.

BOTIGUES EN LÍNIA

Creem el teu negoci perquè estigui obert al públic les 24 h. Ven en línia i gestiona la botiga des dels dispositius mòbils o des de l’escriptori. Controla l’estoc, les imatges, crea promocions, gestiona comandes i ven a tot el món des de tots els dispositius!

COPANELL

Dissenyem el panell d’administració perquè sigui més fàcil que mai administrar els continguts. A més, també ajuda a evitar atacs en pàgines WordPress!

ALLOTJAMENT I DOMINIS

Oblida’t de gestionar l’allotjament i els dominis. Nosaltres ens encarreguem de centralitzar tots els productes i serveis per simplificar proveïdors, usuaris, contrasenyes i totes les dades de cada domini i allotjament que tinguis.

DISSENY GRÀFIC I IL·LUSTRACIÓ

UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES

 

Transmet al públic la personalitat de la teva empresa.

Ven, arriba, propaga i augmenta els ingressos amb disseny. Creem la teva marca, en dissenyem la publicitat, n’il·lustrem les imatges perquè arribis al teu objectiu, preparem el producte perquè el client estigui encantat.

IL·LUSTRACIÓ

El millor aliat del disseny és la il·lustració: acompanya, mostra, transmet i explica qualsevol necessitat. Una imatge val més que mil paraules. Dona forma i un estil únic a la teva marca, identitat, pàgina web o xarxes socials!

PACKAGING

Algun cop has comprat un producte en una botiga en línia i, quan ha arribat, el producte és genial però l’embalatge no tant? T’ajudem a que això no passi amb els teus productes.

EDITORIAL

Ens encarreguem de donar forma i sentit a la lectura per a que sigui una experiència apassionant. Transmetem i donem color, estil i sentit a articles, infografies, magazins, premsa i llibres.

IDENTITAT CORPORATIVA

Sabem com n’és d’important transmetre des del primer moment l’essència de la teva marca. El nostre equip, especialitzat en identitat visual, s’encarregarà de crear o renovar la marca corporativa, el manual d’identitat i la papereria corporativa.

PUBLICITAT

Dissenyem la publicitat per aconseguir els teus objectius: cartells, flyers, tríptics, targetes de visita, tiquets, etiquetes, infografies, programes, anuals i dissenys informatius per captar l’atenció del públic.

FOTOGRAFIA I VÍDEO

Presenta els teus productes, la marca, les instal·lacions o els esdeveniments en una fotografia o vídeo. Ens encarreguem de desplaçar-nos al teu negoci per captar les escenes que mostraran al teu públic el que necessitis. Mostra al públic què tens per a ells!

SISTEMES INFORMÀTICS I XARXES

UN EQUIP ACTUALITZAT ÉS UN EQUIP FIABLE

Mantén els sistemes actualitzats per evitar sorpreses.

Ens encarreguem i t’assessorem en tot el que gira al voltant dels ordinadors, cables de xarxa, routers, portàtils i el que puguis imaginar.

MUNTATGE D'EQUIPS INFORMÀTICS

Muntem l’equip a mida segons l’ús que en faràs. No cal un súper servidor per a tasques ofimàtiques ni pots utilitzar un ordinador molt bàsic per usar-lo com a servidor.

MANTENIMENTS INFORMÀTICS

Hi ha dues opcions: ens truques quan ho necessites amb un descompte especial o concretem unes hores al mes en què tindràs un tècnic a les teves instal·lacions per solucionar qualsevol problema informàtic.

REPARACIONS I AMPLIACIONS

Reparem tot tipus d’equips informàtics. Des de discs durs, fonts d’alimentació, fins a teclats, frontisses per a portàtils, pantalles, etc.

CONSULTORIA INFORMÀTICA

Estàs començant, vols millorar els teus equips, no estàs ben bé segur de què necessites… Nosaltres t’assessorem i t’ajudem a triar què necessites.

CÒPIES DE SEGURETAT

Configurem, revisem i mantenim actualitzades les còpies de seguretat, tant en local com al núvol.

NOVES TECNOLOGIES

Estem en constant estudi i millora per poder ajudar les empreses amb les noves tecnologies: impressores 3D, micro ordinadors, projecció, etc.

GESTIÓ DE BOTIGUES EN LÍNIA

UN CLIENT SATISFET SEMPRE COMPRA DUES VEGADES

La nostra missió és que no t’hagis d’encarregar de la botiga en línia.

Controla l’estoc des del mòbil mentre nosaltres ens encarreguem de la resta: emmagatzematge, enviaments i atenció al client.

ASSESSORAMENT I GESTIÓ

Hem treballat amb les plataformes més conegudes: WooCommerce, Shopify o Prestashop. Si tens cap dubte o vols començar de zero, et podem ajudar a escollir-ne una.

PREPARACIÓ DE COMANDES

Preparem les comandes amb tot tipus d’embalatges. El límit és la teva imaginació: paquets, obsequis, targetes d’agraïment, etc.

EMMAGATZEMATGE
Emmagatzemem l’estoc de la teva botiga per poder fer els enviaments tan bon punt un client fa una comanda.
ENVIAMENTS I SEGUIMENT
Ens encarreguem de preparar l’enviament, tant nacional com internacional, i de facilitar als teus clients un número de seguiment perquè puguin saber en tot moment on és la seva comanda.
CONTROL D'ESTOC

Controlem tot el teu estoc perquè puguis saber en qualsevol moment què és el més venut, què has de tornar a produir o què pots oferir.

ATENCIÓ AL CLIENT

Tenim una adreça de correu electrònic, un telèfon fix i Whatsapp perquè qualsevol dubte o problema se solucioni el més aviat possible. La satisfacció dels teus clients és la teva prioritat i, la teva, n’és la nostra.

TRADUCCIÓ I REVISIÓ

EL CONTINGUT ÉS TAN IMPORTANT COM LA IMATGE

Arriba al teu públic en totes les llengües que parla.

Troba tot el contingut de la teva pàgina web traduït i revisat en tots els idiomes que calgui, perquè el públic pugui veure l’essència de la teva empresa de la manera més simple i directa.

 

REDACCIÓ

Si vols crear la teva pàgina web, però no saps què escriure ni com. Només ens has de donar unes guies bàsiques i nosaltres ho redactem tot, des de la portada fins a la història de la teva empresa!

TRADUCCIÓ

És molt important que una pàgina web tingui diferents idiomes, per això t’oferim la traducció de la pàgina i d’altres textos en les llengües que necessitis.

CORRECCIÓ

Revisem les pàgines web, les aplicacions o tot allò que necessitis perquè no tingui cap error i en tots els idiomes que necessitis: català, castellà, anglès… fins i tot en alemany, francès i rus!

MÀRQUETING

DIGITAL

CONNECTA AMB EL TEU PÚBLIC

Crea relacions amb el teu públic perquè et recordin.

Trobem la millor manera de mantenir-te en contacte amb els teus clients perquè la comunicació sigui real, àgil i efectiva.

XARXES SOCIALS

Sabem on és el nostre públic. Creem la  teva campanya per arribar i transmetre una necessitat al públic, unim totes les eines per crear un disseny potent i efectiu, un missatge clar i una invitació per entrar a conèixer els teus productes i serveis.

MÀRQUETING E-MAIL
Mantén informats els teus clients, aconsegueix-ne de nous i ven a través del correu electrònic. Et dissenyem els correus electrònics perquè els teus clients no es perdin cap novetat, oferta i/o informació. Creem llistes de subscripció, formularis per a la pàgina web i per a imprimir, importem els contactes i t’ajudem a fer créixer el teu negoci.
SEO I SEM

Creem campanyes per arribar al teu públic més fàcilment. Deixa que et coneguin en èpoques concretes, crea ofertes, posiciona’t el primer gràcies a les eines de Google Adwords.