Gelats i Torrons Llorens

Gelats i Torrons Llorens

Gelats i Torrons Llorens

Manel Riol
Creació de botiga en línia basada en WordPress amb WooCommerce. Auditoria i creació de contingut SEO per millorar l’abast als cercadors.

Júlia Ramirez
Traducció de català a castellà i revisió en català de la pàgina web.

Alex Balduz
Estem encantadíssims d’haver pogut participar i ajudar a fer el salt al món digital a una gelateria que recordem tots els integrants de l’equip des de petits. Ens encarreguem de gestionar i preparar-ne els enviaments de torró per tot el món. Si no n’heu tastat els torrons, no coneixeu el millor torró del món!

Temps de Vi

Temps de Vi

Temps de Vi

Manel Riol
Creació de botiga en línia basada en WordPress amb WooCommerce amb contingut variable mitjançant dos esdeveniments: Fira de novembre i Fira Temps de Vi.

Creació de campanyes SEM a Google Adwords, Google Display, Facebook Ads i Instragram Ads; connexió de Google Analytics amb la botiga; connexió entre Facebook, Instagram i la botiga en línia per a la venda de productes a través de les xarxes; auditoria i creació de contingut SEO per millorar l’abast als cercadors a les províncies de Barcelona i Tarragona.

Funcions personalitzades:
Agenda d’esdeveniments amb enllaç a la venda de tiquets de la botiga en línia
Seccions de col·laboradors i bodegues
Anuncis emergents informatius
Venda de tiquets segons l’estoc i la franja horària
Tancament automàtic de vendes amb data prèvia
Venda segons demanda
Secció de perfil d’Instagram
Vídeo corporatiu per a la capçalera
Page loader personalitzat
Blog

Júlia Ramirez
Traducció de català a castellà i revisió en català dels apartats de «Temps de Vi», «Vilanova, espai únic», «Cellers», «Agenda» i «Contacte» amb WPML per a WordPress.

Alex Balduz
Per a Temps de Vi ens encarreguem del manteniment i la gestió de la botiga en línia. El projecte ha nascut a i per a Vilanova i la Geltrú i poder formar-ne part ens encanta.