Temps de Vi

Temps de Vi

Temps de Vi

Manel Riol
Creació de botiga en línia basada en WordPress amb WooCommerce amb contingut variable mitjançant dos esdeveniments: Fira de novembre i Fira Temps de Vi.

Creació de campanyes SEM a Google Adwords, Google Display, Facebook Ads i Instragram Ads; connexió de Google Analytics amb la botiga; connexió entre Facebook, Instagram i la botiga en línia per a la venda de productes a través de les xarxes; auditoria i creació de contingut SEO per millorar l’abast als cercadors a les províncies de Barcelona i Tarragona.

Funcions personalitzades:
Agenda d’esdeveniments amb enllaç a la venda de tiquets de la botiga en línia
Seccions de col·laboradors i bodegues
Anuncis emergents informatius
Venda de tiquets segons l’estoc i la franja horària
Tancament automàtic de vendes amb data prèvia
Venda segons demanda
Secció de perfil d’Instagram
Vídeo corporatiu per a la capçalera
Page loader personalitzat
Blog

Júlia Ramirez
Traducció de català a castellà i revisió en català dels apartats de «Temps de Vi», «Vilanova, espai únic», «Cellers», «Agenda» i «Contacte» amb WPML per a WordPress.

Alex Balduz
Per a Temps de Vi ens encarreguem del manteniment i la gestió de la botiga en línia. El projecte ha nascut a i per a Vilanova i la Geltrú i poder formar-ne part ens encanta.

Reparació Macbook

Reparació Macbook

Reparació Macbook

Alex Balduz

Un treball una mica peculiar. Un client ens va dir que el Macbook Air ja no li funcionava per culpa d’un cafè amb llet i un matí accidentat. El portàtil ens va arribar el mateix matí de la tragèdia sense encendre’s.

Després d’unes hores de desmuntar-lo i assecar-ne els components, voilà, l’ordinador s’encenia a la perfecció… tot i que el teclat no havia sobreviscut.

Al cap d’uns dies, amb el permís del propietari, vam canviar-ne el reposa mans i el teclat, perquè en tenia un d’americà i volia fer el canvi a un en castellà.

Muntatge impressora 3D

Muntatge impressora 3D

Muntatge impressora 3D

Alex Balduz

Muntatge d’una impressora 3D, més concretament, d’una Creality Ender 3. És una impressora molt fàcil d’utilitzar i té una gran relació qualitat-preu. És una molt bona opció si t’interessen les impressores 3D i estàs començant.

Si se segueixen les instruccions i s’estudia el muntatge abans de fer-lo, és molt fàcil de muntar.

Després del muntatge, la vaig calibrar i preparar perquè els clients la poguessin utilitzar; també els vaig explicar com fer-ho.