Muntatge PC

Muntatge PC

Muntatge PC

Alex Balduz

Muntar ordinadors tan petits com un PC mini-ATX no té gaire secret, qualsevol client que té una torre convencional, però no necessita una targeta gràfica específica, emmagatzemar informació de manera desmesurada o altres necessitats que impliquin utilitzar una torre típica, sempre agraeix estalviar espai.

A més, la placa base que vam utilitzar per a aquest ordinador té una connexió per a un disc SSD M.2, amb una gran diferència en la velocitat i l’estalvi d’espai.

Àmbit educatiu

Àmbit educatiu

Àmbit educatiu

Alex Balduz

Muntar aquest monitor tàctil de 65” va ser tot un repte. Sempre fa respecte muntar una cosa tan gran i que quedi tan segur com es pugui, ja que l’utilitzaran alumnes d’una escola. Però el cert és que va quedar genial.

El monitor és 100% recomanable, ja que la resolució és 4K a 60Hz i poden interactuar fins a 20 punts a la vegada. És perfecte per a centres educatius, ja que soluciona els diferents apartats d’una aula: la pissarra, l’ordinador, el projector i l’àudio. A més, té vidre antireflector.

Ampliació PC

Ampliació PC

Ampliació PC

Alex Balduz

Aquestes tasques son sempre un repte, perquè hem d’entendre a la perfecció què ens demana el client i ell s’ha de deixar aconsellar.

En aquest cas, vam ampliar una torre en què alguns components estaven obsolets per a les necessitats del client.

Com podeu veure, amb el cas ben estudiat, paciència i un tornavís a la mà, no hi ha feina que se’ns resisteixi.

Ampliació iMac

Ampliació iMac

Ampliació iMac

Alex Balduz

Ampliació d’un iMac de finals de 2015.

Abans de fer una tasca d’aquestes dimensions, m’estudio molt bé el temari: compatibilitats, eines que caldran, problemes que podrien sorgir i les respectives solucions. Sempre fa una mica de respecte ampliar dispositius tan cars i amb un aura d’exclusivitat com aquests.

Com podeu veure, equipat amb una ventosa molt potent, un assecador de cabells i material una mica més convencional per a la meva professió, tot és possible.

Finalment, vam aconseguir millorar la velocitat del dispositiu notablement i, per a la sorpresa del client, no va perdre cap arxiu. Poc després, ens va demanar l’ampliació d’un altre iMac de l’oficina.

Reparació Macbook

Reparació Macbook

Reparació Macbook

Alex Balduz

Un treball una mica peculiar. Un client ens va dir que el Macbook Air ja no li funcionava per culpa d’un cafè amb llet i un matí accidentat. El portàtil ens va arribar el mateix matí de la tragèdia sense encendre’s.

Després d’unes hores de desmuntar-lo i assecar-ne els components, voilà, l’ordinador s’encenia a la perfecció… tot i que el teclat no havia sobreviscut.

Al cap d’uns dies, amb el permís del propietari, vam canviar-ne el reposa mans i el teclat, perquè en tenia un d’americà i volia fer el canvi a un en castellà.