Temps de Vi

Tags: Atenció al client / Botiga online / Castellà / Català / Correcció / E-Commerce / Enviaments / Manteniment / Traducció / Web

Any: 2019

Temps de Vi és una associació vilanovina magnífica que promou els vins catalans amb fires, tasts i formacions. És una fira que no ens perdem mai i quan ens van contactar per fer realitat el projecte de la pàgina web i la botiga en línia, no podíem dir que no. És un d’aquells projectes que confia en les tres vessants de Meraclic per treballar.

D’una banda, com ja hem dit, el 2019 vam crear la botiga en línia, amb connexió a les xarxes socials i algunes funcions personalitzades, com l’agenda d’esdeveniments, anuncis emergents, venda de tiquets, pàgines personalitzades o la secció del perfil d’Instagram. A dia d’avui, ens encarreguem de mantenir-la actualitzada i segura cada mes.

També ens vam encarregar de fer la correcció de la web, per evitar errors en català, així com la traducció al castellà, per arribar a més visitants. Vam utilitzar el plugin WPML, que ens permet traduir, no només els textos, sinó també altres continguts com formularis o agendes.

Finalment, també ens hem encarregat de la gestió de la botiga en línia, preparant i controlant les comandes per a que arribin als destinataris.

Visita la web

Inici web Temps de Vi
Web Temps de Vi